Quiz Disney : Disney a încântat publicul de toate vârstele de aproape un secol, creând o lume magică plină de personaje îndrăgite, povești atemporale și momente de neuitat. Indiferent dacă ești fanatic Disney sau te bucuri de clasicul animat ocazional, testează-ți cunoștințele cu trivia Disney poate fi un mod distractiv de a celebra magia acestor filme iconice.
Scufundați-vă într-o lume a magiei Disney cu cea mai mare provocare Disney Trivia! Această listă conține peste 150 de întrebări și răspunsuri pentru a vă testa cunoștințele despre toate lucrurile Disney.
convertește int în java dublu
Peste 150 de întrebări și răspunsuri Disney Trivia Quiz
Aici sunt în funcție de categorii, peste 150 de întrebări și răspunsuri Disney Trivia care acoperă toate Trivia Disney intrebari conexe:
- Clasici de animație Disney -
- Pixar Pioneers –
- Răucători și eroi Disney -
- Locuri și setări magice -
- În spatele scenelor -
- Muzică și cântece Disney -
- Pantaloni scurți Disney Pixar –
- Parcurile tematice Disney -
- Citate și dialog -
- Companionii animale Disney -
- Advanced Disney Trivia –
- Emisiuni TV clasice Disney –
- Filme Disney Live-Action –
- Achiziții și parteneriate Disney -
- Disney Star Wars -
- Colaborări Disney Pixar –
- Disney Princess Trivia –
- Epoca Renașterii Disney -
- Regatul Animalelor Disney -
- Disney Sidekicks –
- Povești de dragoste Disney -
- Speciale de vacanță Disney -
- Citate și proverbe Disney -
- Premiile Disney Film –
- Adaptări Disney -
- Continuări Disney Star Wars –
- Disney și Broadway -
- Zâne și fantezie Disney -
- Aniversări de film Disney -
- Jocuri video Disney -
Chestionar pentru clasicele animații Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: În ce an a fost creat Mickey Mouse?
Answer: 1928>
2 .Întrebări Trivia: Cum se numește mama vitregă a Cenușăresei?
Answer: Lady Tremaine>
3. Întrebări Trivia: Cine este consilierul de încredere al lui Simba în Regele Leu?
Answer: Rafiki>
4. Întrebări triviale: Care prințesă Disney are o prietenă raton pe nume Meeko?
Answer: Pocahontas>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește prințul Frumoasei Adormite?
Answer: Prince Phillip>
Testul Pioneers Disney Pixar
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt date mai jos:
1. Întrebări Trivia: Care este numele peștelui din Finding Nemo?
Answer: Nemo>
2. Întrebări Trivia: În Toy Story, cum se numește calul lui Woody?
Answer: Bullseye>
3. Întrebări Trivia: Care film Pixar prezintă un personaj numit WALL-E?
Answer: WALL-E>
4. Întrebări Trivia: Cine dă glas personajului lui Dory din În căutarea lui Nemo și în Găsirea lui Dory?
Answer: Ellen DeGeneres>
5. Întrebări Trivia: Care este numele personajului principal din Monsters, Inc.?
Answer: Sulley (James P. Sullivan)>
Quiz pentru ticăloși și eroi Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește vrăjitoarea mării din Mica Sirenă?
Answer: Ursula>
2. Întrebări Trivia: Care răufăcător Disney cântă piesa Be Prepared?
Answer: Scar (The Lion King)>
3. Întrebări Trivia: În Frozen, care este numele surorii Elsei?
Answer: Anna>
4. Întrebări Trivia: Cine este ticălosul din Frumoasa și Bestia?
Answer: Gaston>
5. Întrebări Trivia: Ce personaj Disney este cunoscut pentru că a lăsat un papuci de sticlă la un bal regal?
Answer: Cinderella>
Test pentru locuri magice și setări
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: În Aladdin, cum se numește orașul fictiv în care se petrece povestea?
Answer: Agrabah>
2. Întrebări Trivia: Cum se numește ținutul de basm din Frozen?
Answer: Arendelle>
3. Întrebări Trivia: Ce film Disney are loc în orașul subacvatic Atlantis?
Answer: 'Atlantis: The Lost Empire'>
4. Întrebări Trivia: În Cartea junglei, care este numele junglei în care trăiește Mowgli?
Answer: Seeonee Jungle>
5. Întrebări Trivia: Care este decorul filmului Brave?
Answer: The Scottish Highlands>
Testul din culise
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cine a fondat Disney împreună cu Walt Disney?
Answer: Roy O. Disney>
2. Întrebări Trivia: Care a fost primul lungmetraj animat lansat vreodată?
Answer: 'Snow White and the Seven Dwarfs'>
3. Întrebări Trivia: Care este numele mascota Disney și chipul companiei?
Answer: Mickey Mouse>
4. Întrebări Trivia: Cine a oferit vocea Elsei în Frozen?
Answer: Idina Menzel>
5. Întrebări Trivia: Care este porecla celebrului studio de animație de la Disney?
Answer: The House of Mouse>
Test de muzică și cântece Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Care melodie Disney a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original în 1994?
Answer: 'Can You Feel the Love Tonight' (The Lion King)>
2. Întrebări Trivia: Cine cântă melodia Let It Go în Frozen?
Answer: Idina Menzel (as Elsa)>
3. Întrebări Trivia: Care este titlul melodiei pe care Cenușăreasa o cântă în timp ce visează la o viață mai bună?
Answer: 'A Dream Is a Wish Your Heart Makes'>
4. Întrebări Trivia: Ce film Disney prezintă melodia Circle of Life?
Answer: ' The Lion King'>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește melodia care se cântă în scena de deschidere a Micii Sirene?
Answer: 'Under the Sea'>
Quiz pentru scurtmetraje Disney Pixar
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește scurtmetrajul animat care a precedat în cinematografe Finding Nemo?
Answer: 'Knick Knack'>
2. Întrebări Trivia: În Toy Story, cum se numește scurtmetrajul care a prezentat personajele publicului?
Answer: 'Tin Toy'>
3. Întrebări Trivia: Care scurtmetraj Pixar prezintă un vulcan cântând un cântec de dragoste?
Answer: 'Lava'>
4. Întrebări Trivia: Care este titlul scurtmetrajului care precede Coco?
Answer: 'Olaf's Frozen Adventure'>
5. Întrebări Trivia: Care scurtmetraj Pixar este despre o oaie care visează să devină prima oaie care zboară?
Answer: 'Baaa'>
Test Parcuri tematice Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește castelul emblematic de la Disneyland?
Answer: Sleeping Beauty Castle>
2. Întrebări Trivia: În ce parc Disney poți găsi călătoria Space Mountain?
Answer: Disneyland and Walt Disney World>
3. Întrebări Trivia: Cum se numește muntele din Disneyland care servește drept fundal pentru plimbare cu Matterhorn Bobsleds?
Answer: Matterhorn Mountain>
4. Întrebări Trivia: Care parc Disney este cunoscut drept Cel mai fericit loc de pe Pământ?
Answer: Disneyland>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește spectaculosul nocturn cu artificii și proiecții de la Disney World’s Magic Kingdom?
Answer: Happily Ever After>
Citate și chestionare de dialog
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: La infinit și dincolo de! este o linie celebră din care film Disney Pixar?
Answer: 'Toy Story'>
2. Întrebări Trivia: Termină citatul: Ohana înseamnă familie, iar familia înseamnă...
Answer: 'Nobody gets left behind or forgotten.' (Lilo & Stitch)>
3. Întrebări Trivia: Ce îl sfătuiește Geniul să facă pe Aladdin pentru a-și îndeplini prima dorință?
Answer: 'I can't make anybody love anybody. I just freed you from the Cave of Wonders; that's it.'>
4. Întrebări Trivia: Hakuna Matata este o frază din care film Disney?
Answer: 'The Lion King'>
5. Întrebări Trivia: Ce spune Elsa când își dezvăluie puterile de gheață în Frozen?
Answer: 'Let it go.'>
Testul Disney Animal Companions
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
matrice de șiruri
1. Întrebări Trivia: În Mica Sirenă, cum se numește prietenul pește al lui Ariel?
Answer: Flounder>
2. Întrebări Trivia: Ce fel de animal este Thumper în Bambi?
Answer: Rabbit>
3. Întrebări Trivia: Care film Disney prezintă un cameleon pe nume Pascal?
Answer: 'Tangled'>
4. Întrebări Trivia: În The Aristocats, ce tip de animal sunt personajele principale?
Answer: Cats>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește calul din Tangled?
Answer: Maximus>
Test avansat Disney Trivia
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: În The Hunchback of Notre Dame, care este numele catedralei?
Answer: Notre Dame Cathedral>
2. Întrebări Trivia: Cine este compozitorul muzicii pentru Mica Sirenă, Frumoasa și Bestia și Aladdin?
Answer: Alan Menken>
3. Întrebări Trivia: Cum se numește pasărea care o însoțește pe Moana în călătoria ei?
Answer: Heihei>
4. Întrebări Trivia: Ce film Disney este inspirat din Hamlet al lui William Shakespeare?
Answer: 'The Lion King'>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește trandafirul fermecat din Frumoasa și Bestia?
Answer: The Enchanted Rose>
Chestionar pentru serialele Disney clasice
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum îl cheamă băiatul care deține Buzz Lightyear din serialul animat Buzz Lightyear of Star Command?
Answer: Booster Sinclair Munchapper>
2. Întrebări Trivia: În DuckTales, cum se numesc nepoții lui Scrooge McDuck?
Answer: Huey, Dewey, and Louie>
3. Întrebări Trivia: Cine este personajul principal din serialul animat Kim Possible?
Answer: Kim Possible>
4. Întrebări Trivia: Cum se numește fetița din serialul animat Recess?
Answer: Gretchen Grundler>
5. Întrebări Trivia: În Darkwing Duck, care este alter ego-ul super-eroului al personajului principal, Drake Mallard?
Answer: Darkwing Duck>
Quiz pentru filme de acțiune live Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt date mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cine o joacă pe Mary Poppins în filmul original cu Mary Poppins?
Answer: Julie Andrews>
2. Întrebări Trivia: Cum se numește bona din The Sound of Music?
Answer: Maria>
3. Întrebări Trivia: În adaptarea live-action a lui Alice în Țara Minunilor, cine îl interpretează pe Pălărierul Nebun?
Answer: Johnny Depp>
4. Întrebări Trivia: Cine este protagonistul în filmul live-action al lui Disney, Maleficent?
Answer: Maleficent (Angelina Jolie)>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește filmul Disney live-action care spune povestea unei fete tinere care poate controla plantele și natura?
Answer: 'The Nutcracker and the Four Realms'>
Test pentru achiziții și parteneriate Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt date mai jos:
1. Întrebări Trivia: În ce an a achiziționat Disney Pixar Animation Studios?
Answer: 2006>
2. Întrebări Trivia: Ce super-erou Marvel este cunoscut drept Zeul tunetului și are propriul său film în Universul Cinematic Marvel?
Answer: Thor>
3. Întrebări Trivia: Ce studio de film a achiziționat Disney în 2019, dându-le control asupra unor francize precum Avatar și X-Men?
Answer: 20th Century Fox>
4. Întrebări Trivia: Cum se numește serviciul de streaming lansat de Disney, care include o bibliotecă vastă de conținut Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic?
Answer: Disney+>
5. Întrebări Trivia: Ce companie de divertisment a achiziționat Disney în 2019, câștigând controlul unor francize populare precum The Simpsons și Family Guy?
Answer: 21st Century Fox>
Test Disney Star Wars
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește nava lui Han Solo din Star Wars?
Answer: Millennium Falcon>
2. Întrebări Trivia: Cine este Maestrul Jedi care l-a antrenat atât pe Anakin Skywalker, cât și pe Luke Skywalker?
Answer: Obi-Wan Kenobi>
3. Întrebări Trivia: Care este porecla celor de la AT-AT imperiali din Star Wars?
Answer: 'AT-ATs' (All Terrain Armored Transports)>
4. Întrebări Trivia: Cine îl joacă pe Rey în continuarea trilogiei Războiul Stelelor?
Answer: Daisy Ridley>
5. Întrebări Trivia: Care este câmpul energetic puternic care dă Jedi puterea lor în Star Wars?
Answer: The Force>
Test pentru colaborări Disney Pixar
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Care este numele robotului din WALL-E?
Answer: WALL-E>
2. Întrebări Trivia: În Up, cum se numește bărbatul în vârstă care își zboară casa în America de Sud folosind baloane?
Answer: Carl Fredricksen>
3. Întrebări Trivia: Care film Disney Pixar prezintă un tânăr muzician pe nume Miguel care călătorește în Țara morților?
Answer: 'Coco'>
4. Întrebări Trivia: Cum se numește restaurantul din Ratatouille unde șobolanul Remy devine bucătar?
Answer: Gusteau's>
5. Întrebări Trivia: Care film Disney Pixar se concentrează în jurul emoțiilor din mintea unei fete pe nume Riley?
Answer: 'Inside Out'>
Test cu întrebări despre prințese Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește prințesa din Brave?
Answer: Merida>
2. Întrebări Trivia: Care prințesă Disney se bazează pe un personaj din basmul lui Hans Christian Andersen, Regina Zăpezii?
Answer: Elsa (Frozen)>
3. Întrebări Trivia: În Prințesa și broasca, cum se numește prințesa care se transformă în broască?
Answer: Tiana>
4. Întrebări Trivia: Cum se numește prințesa sirenă din Mica sirenă?
Answer: Ariel>
5. Întrebări Trivia: Cine este singura prințesă Disney care este descendentă directă a unui șef nativ american?
Answer: Pocahontas>
Quiz Disney din epoca Renașterii
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
cod exemplu de java
1. Întrebări Trivia: Cum se numește hoțul deștept din Aladdin?
Answer: Aladdin>
2. Întrebări Trivia: În Regele Leu, cine este cel mai bun prieten al lui Simba?
Answer: Nala>
3. Întrebări Trivia: Cum se numește vrăjitorul răufăcător din Mica Sirenă?
Answer: Ursula>
4. Întrebări Trivia: Cine a compus muzica pentru Mica Sirenă, Frumoasa și Bestia și Aladdin?
Answer : Alan Menken>
5. Întrebări Trivia: Care film Disney a marcat începutul erei Renașterii Disney în animație?
Answer: 'The Little Mermaid'>
Test despre Regatul Animalelor Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește puiul de elefant din Dumbo?
Answer: Jumbo Jr. (Dumbo)>
2. Întrebări Trivia: În Cartea junglei, ce fel de animal este Baloo?
Answer: Bear>
3. Întrebări Trivia: Cum se numește leoaica care se împrietenește cu Simba în Regele Leu?
Answer: Nala>
4. Întrebări Trivia: Care film Disney prezintă un grup de câini care evadează dintr-o liră de câini?
Answer: 'Lady and the Tramp'>
5. Întrebări Trivia: În Zootopia, ce tip de animal este Judy Hopps?
Answer: Rabbit>
Quiz Disney Sidekicks
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: În Frumoasa și Bestia, care este numele tatălui Bellei?
Answer: Maurice>
2. Întrebări Trivia: Cine este partenerul de comedie al lui Mulan în filmul de animație Mulan?
Answer: Mushu>
3. Întrebări Trivia: Cum se numește dragonul din Frumoasa Adormită?
Answer: Maleficent (transformed into a dragon)>
4. Întrebări Trivia: În Prințesa și broasca, cum se numește prietenul licurici a Tiana?
Answer: Ray>
5. Întrebări Trivia: Care personaj Disney este cunoscut pentru că a cântat Bibbidi-Bobbidi-Boo în Cenușăreasa?
Answer: The Fairy Godmother>
Test de povești de dragoste Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cine este personalul fermecat al Fiarei din Frumoasa și Bestia?
Answer: Lumière, Cogsworth, Mrs. Potts, Chip, and others>
2. Întrebări Trivia: Cum se numește personajul care se îndrăgostește de Tarzan din filmul de animație Tarzan?
Answer: Jane Porter>
3. Întrebări Trivia: În Aladdin, ce își dorește Aladdin când frecă prima dată lampa magică?
Answer: To be a prince>
4. Întrebări Trivia: Cine este interesul amoros al lui Quasimodo din The Hunchback of Notre Dame?
Answer: Esmeralda>
5. Întrebări Trivia: În Frozen, de cine se îndrăgostește Anna?
Answer: Kristoff>
Quiz pentru oferte speciale de vacanță Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește omul de zăpadă pe care Elsa și Anna îl construiesc în Frozen?
Answer: Olaf>
2. Întrebări Trivia: Care personaj Disney este cunoscut pentru că a livrat cadouri în Ajunul Crăciunului?
Answer: Santa Claus>
3. Întrebări Trivia: În Coșmar înainte de Crăciun, cum se numește protagonistul care descoperă sărbătoarea Crăciunului?
Answer: Jack Skellington>
4. Întrebări Trivia: Cum se numește renul din Frozen?
Answer: Sven>
5. Întrebări Trivia: În The Polar Express, care este primul cadou de Crăciun?
Answer: A bell from Santa's sleigh>
Test cu citate și proverbe Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Continuați să înotați este o linie faimoasă din care filmul Disney Pixar?
Answer: 'Finding Nemo'>
2. Întrebări Trivia: Termină citatul: Floarea care înflorește în necazuri este cea mai...
Answer: 'Rare and beautiful of all.' (Mulan)>
3. Întrebări Trivia: Care este celebra zicală din Regele Leu care înseamnă că nu vă faceți griji?
Answer: 'Hakuna Matata'>
4. Întrebări Trivia: You’ve got a friend in me este un cântec din care filmul Disney Pixar?
Answer: 'Toy Story'>
5. Întrebări Trivia: Completați citatul: Nu sunt ca o mamă obișnuită. Sunt o…
Answer: 'Cool mom.' (Mean Girls reference by Mrs. George in 'Mean Girls')>
Quiz pentru premiile Disney Film
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Câte premii ale Academiei a câștigat Regele Leu?
Answer: Two (Best Original Score and Best Original Song for 'Can You Feel the Love Tonight')>
2. Întrebări Trivia: Care film Disney a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație în 2014?
Answer: 'Frozen'>
3. Întrebări Trivia: În ce an a devenit Frumoasa și Bestia primul film de animație nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun film?
Answer: 1992>
4. Întrebări Trivia: Care film Disney Pixar a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație în 2009?
Answer: 'Up'>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește prestigiosul premiu acordat persoanelor care au contribuit semnificativ la The Walt Disney Company?
Answer: The Disney Legends Award>
Test de adaptări Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
caracteristici java 8
1. Întrebări Trivia: Cine a jucat personajul titular în adaptarea live-action a Frumoasa și Bestia?
Answer: Emma Watson>
2. Întrebări Trivia: În adaptarea live-action din Cartea junglei, cine dă voce personajului lui Baloo?
Answer: Bill Murray>
3. Întrebări Trivia: Cine a regizat adaptarea live-action a Cenușăreasa lansată în 2015?
Answer: Kenneth Branagh>
4. Întrebări Trivia: Ce muzical de pe Broadway se bazează pe „The Lion King” de la Disney?
Answer: 'The Lion King: The Broadway Musical'>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește actorul care l-a jucat pe căpitanul Jack Sparrow în seria de filme Pirații din Caraibe?
Answer: Johnny Depp>
Testul Disney Star Wars Sequels
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Care este titlul ultimului capitol din saga Skywalker din trilogia continuare Star Wars?
Answer: 'Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker'>
2. Întrebări Trivia: Cine a regizat Star Wars: Episode VII – The Force Awakens?
Answer: J.J. Abrams>
3. Întrebări Trivia: Care este numele planetei deșertice prezentate în continuare în trilogia Star Wars?
Answer: Jakku>
4. Întrebări Trivia: Cine este principalul antagonist din trilogia de continuare a Războiului Stelelor?
Answer: Supreme Leader Snoke and Kylo Ren>
5. Întrebări Trivia: Care personaj spune faimoasa replică Am un sentiment prost despre asta în Star Wars: Episode VII – The Force Awakens?
Answer: Han Solo>
Testul Disney și Broadway
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Care este titlul musicalului Disney Broadway bazat pe povestea unei tinere sirene care visează la viață pe uscat?
Answer: 'The Little Mermaid: The Broadway Musical'>
2. Întrebări Trivia: În adaptarea muzicală pe Broadway a The Lion King, care este melodia de deschidere interpretată de Rafiki?
Answer: 'Circle of Life'>
3. Întrebări Trivia: Care muzical câștigător al premiului Tony conține melodia Let It Go din filmul Frozen?
Answer: 'Frozen: The Broadway Musical'>
4. Întrebări Trivia: Cine a compus muzica pentru adaptarea pe Broadway a filmului Frumoasa și Bestia?
Answer: Alan Menken>
5. Întrebări Trivia: În musicalul de Broadway Aladdin, cine joacă rolul Geniului?
Answer: James Monroe Iglehart>
Quiz despre Zâne și Fantezie Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: Cum se numește zâna din Peter Pan care îi ajută pe copiii Darling să zboare?
Answer: Tinker Bell>
2. Întrebări Trivia: În franciza Disney Fairies, cum se numește cel mai bun prieten al lui Tinker Bell, care este o zână cu talent animal?
Answer: Fawn>
3. Întrebări Trivia: Cum se numește zâna care servește ca protagonistă în filmul Disney Fairies The Pirate Fairy?
Answer: Zarina>
4. Întrebări Trivia: Care personaj Disney Fairies este cunoscut pentru abilitățile sale de zbor rapid?
Answer: Vidia>
5. Întrebări Trivia: În Frumoasa Adormită, cum se numește zâna bună care o binecuvântează pe Aurora cu darul frumosului?
Answer: Merryweather>
Chestionar pentru aniversarea filmelor Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: În ce an a fost lansat pentru prima dată în cinematografe Albă ca Zăpada și cei șapte pitici?
Answer: 1937>
2. Întrebări Trivia: Ce aniversare a sărbătorit Disney în 2003, marcând lansarea Steamboat Willie?
Answer: 75th anniversary>
3. Întrebări Trivia: Ce film Disney și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare în 2014?
Answer: 'Mary Poppins'>
4. Întrebări Trivia: În ce an a fost lansată Mica Sirenă, marcând începutul erei Renașterii Disney?
Answer: 1989>
5. Întrebări Trivia: Care este titlul primului lungmetraj animat produs vreodată de Disney?
Answer: 'Snow White and the Seven Dwarfs'>
Quiz pentru jocuri video Disney
Cele 5 Trivia Disney întrebarea împreună cu răspunsurile sunt prezentate mai jos:
1. Întrebări Trivia: În seria de jocuri video Kingdom Hearts, cine este protagonistul principal?
Answer: Sora>
2. Întrebări Trivia: Cum se numește personajul Disney care servește ca antagonist principal în jocul video Epic Mickey?
Answer: The Phantom Blot>
3. Întrebări Trivia: Ce joc video Disney prezintă personaje și decoruri din diferite filme Disney și Pixar?
Answer: 'Disney Infinity'>
4. Întrebări Trivia: În jocul Kingdom Hearts, care este numele armei în formă de cheie folosită de personajele principale?
Answer: Keyblade>
5. Întrebări Trivia: Cum se numește seria de jocuri video care le permite jucătorilor să-și construiască și să-și gestioneze propriile parcuri tematice Disney?
Answer: 'Disney Magic Kingdoms'>
Concluzie
Indiferent dacă ești un pasionat Disney sau un fan ocazional, acestea Peste 150 de întrebări și răspunsuri Disney Trivia Quiz cu siguranță te vor transporta în lumea magică a clasicelor animate, a poveștilor pline de căldură și a personajelor de neuitat.
Provoacă-ți prietenii și familia, retrăiește bucuria momentelor tale preferate Disney și sărbătorește magia atemporală care continuă să captiveze publicul de pe tot globul. Fie ca cunoștințele tale despre Disney să fie la fel de nesfârșite ca vrăjirea pe care Walt Disney însuși a adus-o lumii.